Skip to main content
Activitats de recerca, investigació i difusióPresentacions de llibres

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “LA VALL D’OLOCAU, MARINES I GÀTOVA” DE FERRAN ZURRIAGA  A GÀTOVA.

By 11 d'abril de 2022novembre 28th, 2023No Comments

Després de les intervencions dels acompanyants de taula: La nostra presidenta, Xelo Tomàs, Ricardo Tello i Rosa Marín; Ferran Zurriaga, feu la narració de la història de “La Vall d’Olocau, Marines i Gàtova” que ell

havia estudiat i reflexat en el seu llibre. Com havia evolucionat la població arran de les particularitats i peculiaritats que s’havien produït en el que era la seua font de vida, l’agricultura sobretot, i els esdeveniments provocats per la riuada de 1957, que va provocar el desplaçament de Marines a la seua nova ubicació pel perill que tenia l’ubicació de Marines vell. Un mati ben interessant on es posaren en valor els lligams de tot tipus que uneixen els tres pobles.