Skip to main content

Política de privadesa

IDECO CAMP DE TÚRIA 2021

Qui som

L’Institut d’Estudis Comarcals Camp de Túria és una associació sense ànim de lucre, registrada amb NIF G46841979, amb seu social al carrer de Sant Antoni, 14, 46185 La Pobla de Vallbona.

Realitzem part de la nostra activitat via web idecocampdeturia.com.

També podeu llegir més informació sobre l’associació, la nostra missió i els nostres valors.

Quines dades personals recollim i per què.

 

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com també l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

 

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

 

Formularis de contacte

En enviar un missatge a través del formulari de contacte (tant general, com els dels programes, corrector o traductor), el contingut missatge s’envia en forma de correu electrònic al grup de persones encarregades de comunicació, per a que puguen respondre adequadament. Cap informació personal es desa als servidors de Institut d’Estudis Comarcals Camp de Túria.

 

Galetes

Usuaris generals

Si deixeu un comentari en la pàgina web, bé siga a una notícia o a un aparell, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat per a què no hagueu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Altres seccions del web, com el corrector o el traductor, també utilitzen galetes per recordar les vostres preferències. Per exemple, en el cas del traductor, la tria del sentit de la traducció, o si s’han de marcar o no les paraules desconegudes, o la variant dialectal en el cas del corrector. Cap d’aquestes galetes conté informació personal de cap tipus.

Membres de l’Institut d’Estudis Comarcals Camp de Túria

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dos setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

 

Contingut incrustat procedent d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclouen contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). També, en algunes pàgines, s’incrusta el llistat dels últims tuits. El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estiguera visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interacció amb el contingut incrustat, incloent la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

 

Analítiques

A més, també utilitzem dos serveis d’analítiques per a millorar els serveis que oferim als nostres usuaris: Google Analytics i Matomo. Els serveis anonimitzen les dades personals, de manera que no és possible identificar a cap usuari concret a partir de les dades de navegació.

 

Amb qui compartim les vostres dades

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web, també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent totes les dades que ens hagueu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

 

Informació de contacte

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres des de la pàgina de contacte.