Skip to main content

Seccions d’estudi de l’Ideco Camp de Túria

Recerca i dinamització
L’Ideco s’estructura en seccions, establertes segons grans unitats temàtiques, que organitzen la investigació i en dinamitzen activitats.
Saber-ne mésSaber-ne més

Ecologia i medi ambient

Projectem i incentivem tota mena d’estudis i actuacions relacionats amb la flora, la fauna, l’ecologia i la sostenibilitat de la comarca del Camp de Túria.

Història i memòria

Investiguem i interpretem els fets històrics de la comarca amb el màxim rigor, utilitzant totes les fonts possibles i amb la metodologia més adient.

Ensenyament

Fomentem i projectem estudis sobre pedagogia i educació sovint relacionats amb el desenvolupament dels centres d’ensenyament del Camp de Túria.

Llengua

La nostra secció filològica projecta estudis sobre els parlars del Camp de Túria i fomenta activitats al voltant de l’ensenyament i l’ús de la llengua.

Geografia

Projectem estudis sobre la superfície de la comarca, la distribució espacial i les relacions recíproques dels seus fenòmens físics, biològics i socials.

Economia

Fem recerca sobre les activitats humanes a la comarca i els seus processos de producció, distribució, intercanvi i consum de béns i serveis.