Skip to main content
Revista Mirades

La revista Mirades de l’Ideco arriba al núm. 7

By 30 de juliol de 2021novembre 28th, 2023No Comments

L’Institut d’Estudis Comarcals del Camp de Túria acaba de publicar el número 7 de la revista Mirades al Camp de Túria. La part central d’aquest número està dedicada al tema de la sostenibilitat, i replega les ponències que es van presentar en una jornada sobre la matèria celebrada abans de la pandèmia a Serra.

A banda d’això, hi ha altres dos grans apartats en la revista: un sobre l’educació i les mestres, i l’altre sobre la memòria i els valencians. Finalment, tanquen el número unes quantes ressenyes bibliogràfiques.

Entre les ponències relatives al tema de la sostenibilitat, hi ha estudis sobre el canvi climàtic, la Serra Calderona, la mobilitat comarcal i l’acció dels nostres ajuntaments en aquesta matèria. Tot això a càrrec de  firmes com Antoni Marzo, Ricardo Almenar, Policarp Garay o Rafael Solaz Peñarrocha. L’àmbit de l’educació inclou treballs sobre les mestres republicanes, sobre Llorenç Giménez i sobre les grans mestres del segle XX, a càrrec d’Albert Dasí, Lupe Marín Mas, Vicent Partal i Carmen Agulló. Per últim, l’àrea del patrimoni comarcal i la memòria replega treballs a càrrec de Ferran Zurriaga, Llum Molina, Josep Vicent Galiana i d’altres.

Pots consultar a continuació el número 7 de la revista MIRADES al Camp de Túria.