Skip to main content
ActivitatsActivitats de turisme i patrimoniEixides

Visita guiada: estació del Nord

By 23 d'octubre de 2021novembre 28th, 2023No Comments

L’Institut d’Estudis Comarcals Camp de Túria dintre de la seua programació d’activitats per aquest trimestre, ha organitzat la visita guiada Demetri Ribes i l’Estació del Nord a càrrec de Joan Vicent Candel Alemany, per commemorar el centenari de la mort de l’arquitecte.

L’activitat tindrà lloc el dissabte 6 de novembre a les 10 hores a la porta de l’Ajuntament de València on es donarà inici a la visita. L’activitat és gratuïta però cal enviar un correu a idecocampdeturia@gmail.com indicant el nom i cognom de les persones que hi assistiran.

Per a més informació podeu consultar els vostres dubtes a idecocampdeturia@gmail.com o al 624469701.