Skip to main content
ActivitatsNotícies sobre l’IdecoPresentacions de llibres

PRESENTACIÓ DE MIRADES 7 I DEL LLIBRE DE JOSEP VICENT GALIANA SOBRE ELS AFUSELLAMENTS A BENAGUASIL DESPRÉS DE LA GUERRA CIVIL.

By 12 de desembre de 2021gener 12th, 2022No Comments

L’acte va tindre lloc el dia 10 de desembre, Dia dels Drets Humans, a l’Ateneu Musical i Cultural de Benaguasil.

El 10 de Desembre, en col·laboració amb l’Ateneu de Benaguasil, es va presentar la nostra revista MIRADES 7 i el treball de Josep Vt. Galiana al voltant dels afusellaments realitzats a Benaguasil en acabar la Guerra Civil del 36.

Xelo Tomàs feu un extracte del contingut de la revista amb el tema central de la por a la sostenibilitat i, a continuació, Josep Vicent Galiana, amb la seua sapiència d’investigador incansable, il·lustrà la concurrència al voltant dels afusellaments posteriors a la Guerra Civil del 36. Repressió que situa a Benaguasil en la capçalera de les poblacions més afectades per aquest fet.
Treball que té recollit i ben documentat en el seu llibre. Una vesprada ben aprofitada.