Skip to main content
ActivitatsNotícies sobre l’Ideco

PRESENTACIÓ DE MIRADES 7 A LLÍRIA

By 15 de gener de 2022febrer 15th, 2023No Comments

El dijous 13 de gener es va presentar a Llíria, en un acte organitzat per l’IDECO Camp de Túria amb la col·laboració de l’Ajuntament i l’Escola de Persones Adultes, el número 7 de la revista Mirades.

En aquest acte, realitzat en l’aula de Ciutadania de l’Espai Turisme, amb la participació de Josep Mª Jordán, Lupe Marín, Rafa Solaz i Xelo Tomàs, va tenir especial protagonisme l’apartat de la Mobilitat al Camp de Túria.

Si bé, aquest és un apartat important dins la publicació, els tertulians varen incidir en la rellevància de resoldre adequadament la situació deficitària actual d’aquest apartat i el repte de futur de la nostra comarca respecte a la seua solució. Si bé, les vies ciclistes han millorat molt, encara queda per completar la comunicació comarcal.

A més, altres mitjans de comunicació, com el metro o el transport públic per carretera, necessiten intervenció per assolir millores suficients, que els facen interessants per a l’ús de la població en general.

Una vesprada molt il·lustradora de la realitat, respecte a la mobilitat i connexió interior i entre comarques.