Skip to main content
ActivitatsNotícies sobre l’IdecoPresentacions de llibres

PRESENTACIÓ DE MIRADES 7 A LA POBLA DE VALLBONA JUNT AL LLIBRE DE JOSEP JORGE I FERNÀNDEZ “ELS AFUSELLAMENTS A LA POBLA DE VALLBONA (1939-1942)”

By 31 de gener de 2022febrer 12th, 2022No Comments

El dissabte 29 de gener es van presentar a La Casa Gran de la Pobla de Vallbona el llibre de Josep Jorge i Fernàndez “ELS AFUSELLAMENTS A LA POBLA DE VALLBONA (1939-1942)” i la Revista Mirades 7.

El 29 de gener, en col·laboració amb el CEL de la Pobla de Vallbona, es va presentar la nostra revista MIRADES 7 i el treball de Josep Jorge i Fernàndez sobre els afusellaments realitzats en aquest poble en acabar la Guerra Civil del 36, entre els anys 1939 i 1942. Tot amb una quantitat respectable de públic.

La nostra presidenta, Xelo Tomàs, feu un extracte del contingut de la revista i, a continuació, Josep Jorge, il·lustrà a l’assistència sobre alguns dels esdeveniments, a la Pobla de Vallbona, durant la Guerra Civil del 36.

Sobre el grup de la FAI “Sin Dios”, sobre l’intent de comuna i les incautacions que van haver, així com sobre les víctimes posteriors a l’alçament militar contra la República.

Com bé va dir “la història dóna moltes llums a la història general”. Un treball a fer nostre.