Skip to main content
Activitats socioculturalsPresentacions de llibres

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “LA VALL D’OLOCAU, MARINES I GÀTOVA” DE FERRAN ZURRIAGA A LLÍRIA

By 12 d'abril de 2022desembre 1st, 2023No Comments

El 31 de març, l’aula de Ciutadania de Llíria, va acollir  la presentació del llibre amb la presencia, a més de la nostra presidenta, de Josep Maria Jordán i Francesc Rozalén, que introduïren l’acte, el contingut sobre el qual Ferran Zurriaga centrava el seu llibre.

 

Després de la intervenció de Francesc Rozalén, que va situar molt encertadament la temàtica i l’exhaustiu treball d’investigació realitzat per Ferran Zurriaga, aquest, s’introduí en la història dels tres pobles de La Vall d’Olocau, Marines i Gàtova” que ell havia estudiat i referia en el seu llibre.

Ha estat tan interessant la publicació, que en aquesta presentació s’han acabat els exemplars editats. Davant la demanda, caldrà veure les possibilitats de reedició o d’edició virtual. Un èxit aquest treball de Ferran.