Skip to main content
ActivitatsActivitats socioculturalsExposicionsPresentacions de llibres

Inauguració exposició i xerrada: “CV 35 els paisatges de l’autovia” de Lluís Beltran a La Pobla de Vallbona

By 30 d'abril de 2022novembre 28th, 2023No Comments

L’1 d’abril, La Casa Gran de la Pobla de Vallbona, seu de l’Institut d’Estudis Comarcals del Camp de Túria i del museu etnogràfic de la Pobla de Vallbona,  va acollir la inauguració de l’exposició i la xerrada explicativa de Lluís Beltran al voltant del contingut d’aquesta i els efectes que ha tingut, està tenint i tindrà el fet d’haver construït la CV 35 en el seu tram pel Camp de Túria.

L’acte fou presentat per la nostra presidenta i, a continuació, Lluís Beltran ens feu una exposició del contingut i els objectius de l’exposició, que restaria oberta al públic fins el dia 14 d’abril. Amb una bona quantitat d’audiència, Lluís va exposar els motius d’haver creat aquesta exposició i la manera com la construcció de l’autovia havia afectat i estava afectant els pobles del Camp de Túria pels quals passava. Una anàlisi, en gran part, reflexada en els panells que composaven l’exposició.