Skip to main content
ActivitatsActivitats de recerca, investigació i difusióFormacions i xerradesLlibresPresentacions de llibresPublicacions

XERRADA AL VOLTANT DE LA INVESTIGACIÓ LOCAL I PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “LA VALL D’OLOCAU, MARINES I GÀTOVA” DE FERRAN ZURRIAGA A LA POBLA.

By 5 de maig de 2022maig 10th, 2022No Comments

El 29  d’abril, Al saló d’actes de la Casa Gran de la Pobla de Vallbona, acompanyat d’una bona quantitat de públic interessat, es va realitzar la xerrada de Ferran Zurriaga al voltant de com va realitzar la investigació que materialitza el seu treball “la vall d’Olocau, Marines i Gàtova”.

 

 

 

Al llarg de la seua intervenció, Ferran, va anar detallant el procés seguit en la seua investigació per anar traent a la llum les dades que especificava en cada capítol. La manera d’aconseguir-les i com havia anat superant les dificultats que, bé en els documents, bé en l’arxiu on estaven els textos, anaven apareixent en cada cas.

En acabar l’exposició es va obrir un interessant apartat de preguntes i debat on, el públic interessat en realitzar investigacions o que en portava en marxa, plantejava els seus dubtes al voltant del camí a seguir en el seu treball i per on, o com, aconseguir superar-los. L’experiència de Ferran va anar donant llum als dubtes. Una sessió molt suggestiva.