Skip to main content
ActivitatsJornades, trobades i fires

FIRA DE LES ASSOCIACIONS A RIBA-ROJA DE TÚRIA.

By 8 de juny de 2022octubre 7th, 2022No Comments

La Fira d’Associacions de Riba-roja, celebrada els dies 28 i 29 de maig, és una mostra molt animada I atractiva del món associatiu local i comarcal. Festa, divulgació, publicitat, contactes. Una iniciativa molt interessant on les diferents associacions donen a conèixer a la ciutadania El seu ventall d’activitats I l’animen a unir-se al seu quefer.

Una iniciativa Municipal a difondre I escampar en la qual l’IDECO a participat compartint caseta amb el CEL de Riba-roja i l’Associació local de la memòria històrica. Un cap de setmana ben intens i profitós. Noves altes a l’associació.

L'IDECO PARTICIPA EN LA FIRA D'ASSOCIACIONS A RIBA-ROJA DE TÚRIA JUNT AMB EL CEL DE RIBA-ROJA.