Skip to main content
ActivitatsActivitats de recerca, investigació i difusióActivitats socioculturalsEixides

PASSEJADA PER LA RUTA DELS BANDOLERS AL CAMP DE TÚRIA.

By 8 de juny de 2022octubre 7th, 2022No Comments

El diumenge 15 de maig, amb la col·laboració de l’Associació 9 d’octubre de Vilamarxant i el CEL de Riba-roja de Túria, es va fer una visita guiada ben concurrida a les coves de Perot i dels Blaus que estan en el terme de Riba-roja. Tot açò sota la guia de Paco “El Vicari” de Vilamarxant, que ens il·lustrà sobre la seua ubicació exacta i les xicotetes històries que acompanyaren als seus protagonistes i de Manuel Sànchez Vidagany que aportà informació sobre la història d’aquests roders.

 

Els Blaus eren una família de Riba-roja que es va comentar que els deien “blaus” pel color dels ulls, un color no massa habitual. Els Perot eren de Vilamarxant. Una excursió ben bonica i atractiva que caldrà repetir donat l’èxit de la convocatòria i les històries tan novel·lesques que envoltaren aquests personatges.

ACTIVITAT DE RECONEIXEMENT DE LES ACTIVITATS DELS BANDOLERS BLAUS I PEROT A RIBA-ROJA. VISITA GUIADA PER PACO EL VICARI I MANUEL SANCHEZ VIDAGANY.