Skip to main content
ActivitatsExposicionsNotícies sobre l’Ideco

EXPOSICIÓ “PATRIMONI CONTRA LES CORDES DEL PAÍS VALENCIÀ” A RIBA-ROJA DE TÚRIA.

By 29 de juny de 2022octubre 7th, 2022No Comments

El dijous 2 de juny es va inaugurar a la sala d’exposicions “El Molí” de Riba-roja de Túria, l’exposició amb la col·laboració de l’Ajuntament i del CEL de Riba-roja.

Del dijous 2 fins el dimecres 22 de juny, l’exposició de la Federació d’Instituts d’Estudis Comarcals del País Valencià, que tracta de donar visibilitat al patrimoni que tenim en perill de desaparició al llarg del país, va estar a la sala d’exposicions El Molí, de Riba-roja de Túria.

La nostra presidenta, acompanyada per Andrés Ginés, com a representant de la FEDINES PV, van inaugurar l’exposició. Un acte que va comptar amb una nodrida presència de públic i que ha estat molt ben rebuda i amb nombroses visites.