Skip to main content

El dissabte 4 de juny, es va celebrar en la Sala Noble del Castell de Riba-roja, la I JORNADA DE MEMÒRIA HISTÒRICA a Riba-roja.

La convocatòria va reunir un grup molt nombrós d’assistència.

La col·laboració de l’Institut d’Estudis amb l’associació de la memòria democràtica i el CEL de Riba-roja, comptant, en tot moment, amb el recolzament de l’Ajuntament va donar contingut a una sessió molt emotiva on es va intervindre per dignificar les víctimes de la repressió franquista, d’una banda, tractant de localitzar, allà on puguen estar soterrades i no es tinguera coneixement i d’altra, posant en valor el treball d’aquestes per aconseguir una societat més igualitària I més justa.

També es va realitzar, per la vesprada, una visita guiada a una zona de búnquers de la Immediata que està dins el terme de Riba-roja.