Skip to main content

La vesprada del dijous 23 de juny, vespra de Sant Joan, Manuel Sànchez Vidagany, va guiar una PASSEJADA ETNOBOTÀNICA de SANT JOAN pels voltants del Parc de sant Vicent de Llíria. Després soparet al Parc Silvestre d’Edeta.

La vesprada, Manuel Sànchez Vidagany, va guiar una passejada etnobotànica pels voltants del Parc de sant Vicent de Llíria. Identificant plantes posades en valor en aquesta data.

Per la nit, amb col·laboració en el Casal Jaume I, de Llíria, vàrem participar en el sopar de pa-i-porta que es va celebrar en el Parc Silvestre d’Edeta on va actuar TENDUR DUET, presentant una part molt interessant del seu repertori musical.

Dues activitats realitzades amb motiu de la Nit de Sant Joan. Una hi fou de descoberta de propietats i històries que envolten determinades plantes i l’altra de festa i socialització.

Visca la Nit de Sant Joan.