Skip to main content
ActivitatsActivitats de turisme i patrimoniActivitats socioculturalsEixides

VISITA GUIADA A L’HORT DE LES ALFÀBEGUES, LES COVES, EL CALVARI, EL CAMPANAR I EL CASTELL DE BÉTERA.

By 12 d'agost de 2022octubre 7th, 2022No Comments

VISITES GUIADES EN COL·LABORACIÓ AMB EL CEL DE BÉTERA I L'AJUNTAMENT. ACTIVITAT DE CONEIXEMENT DEL CULTIU DE LES ALFÀBEGUES, COM S'HO MONTEN ELS COETERS I COETERES, ELS CAMPANERS I QUINA ÉS LA HISTÒRIA DEL CASTELL DE BÉTERA.

El matí del dissabte 16 de juliol, visita de descoberta a Bétera. Una ruta ben diversa. Primer, l’alfabeguer major, Ramón Asensi, en l’Hort de les Alfàbegues, ens il•lustrà del treball tan delicat al temps que intens, que cal fer, per aconseguir eixe tamany tan especial de les alfàbegues. A continuació, una visita a les Coves de Mallorca que estan ubicades en les rodalies de l’hort. Algunes d’aquestes coves estan gestionades per les penyes de coeters. Vàrem visitar-les i ens explicaren com s’organitzen. Després, eixida cap El Calvari i, després, El Castell, Una altra joia arquitectònica que s’està posant en valor, en el seu conjunt, per l’Ajuntament. També vàrem visitar el campanar i, de mà d’un dels campaners, se’ns va posar al dia del toqueig de les campanes.
Ens quedà clar que Bétera és un tresor a descobrir.