Skip to main content
ActivitatsActivitats de recerca, investigació i difusióExposicions

PRESENTACIÓ DE L’EXPOSICIÓ “CV-35, ELS PAISATGES DE L’AUTOVIA” de Lluís Beltran a SANT ANTONI DE BENAIXÉVER.

By 1 de desembre de 2022abril 24th, 2023No Comments

El 14 d’OCTUBRE, a la sala multiusos de Sant Antoni de Benaixéver, junt amb l’Ateneu es va inaugurar l’exposició junt a una xerrada del seu autor, Lluís Beltran amb una bona assistència de públic. Carme Cardona fou l’encarregada, per l’IDECO de presentar l’autor i el seu interessant treball.

Lluís Beltran posà la mirada en l’impacte que està tenint l’autovia en el creixement poblacional i, a més, en el del tràfic que aquest genera.

Com molt bé va explicar, l’exposició té una visió artística i crítica sobre aquesta realitat. Paisatges perduts, oficis perduts, ciutats o pobles dormitori, etc. etc. Com bé va deixar clar, cal treballar per superar els problemes generats i prendre conciència pública i política que iniciatives com aquesta s’han de valorar prèviament bé, per evitar les conseqüències negatives.

Seguirem parlant d’ella en pròximes dates. El camí no ha fet més que començar.