Skip to main content
ActivitatsActivitats de recerca, investigació i difusióPresentacions de llibres

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “VIATGES PER LA MEMÒRIA. Lletres d’Estima i gratitud” de Josep Maria Jordàn i Galduf a OLOCAU.

By 26 de desembre de 2022novembre 28th, 2023No Comments

El 28 d’octubre, a Ca la Vila d’Olocau, amb la col·laboració de l’Ajuntament, tingué lloc la presentació d’aquest llibre escrit per Josep Maria Jordán, la qual  comptà amb la presencia del senyor alcalde Antonio Ropero, la presidenta de l’IDECO i Paco Rozalén que feu la introducció.

Josep Maria en aquest llibre fa un repàs a fets i personatges que li han deixat la seua emprenta per alguna raó. Família, companys i companyes universitàries, col·laboradors en el seu treball i estudis, com Ferran Zurriaga, d’Olocau.

Fou un acte molt pròxim i emotiu per als assistents. Com un reviure records. Josep Maria sempre ens sorprén.