Skip to main content
Formacions i xerradesPresentacions de llibres

“NOSALTRES LES FUSTERIANES” XERRADA DE GEMMA PASCUAL I NÚRIA CADENES A L’ATENEU DE BENAGUASIL.

By 29 de desembre de 2022abril 24th, 2023No Comments

DINS L'ANY FUSTER GEMMA PASCUAL I NÚRIA CADENES POSEN LA MIRADA EN L'OBRA DE FUSTER DES DE LA PERSPECTIVA FEMENINA. UNA XERRADA CONVERTIDA, TAMBÉ, EN LLIBRE.

El dissabte 10 de desembre, es va realitzar la Xerrada “Nosaltres les fusterianes” a l’Ateneu de Benaguasil, organitzada per Acció Cultural i l’IDECO. Un repàs del llegat fusterià amb visió de dona fet per la periodista Núria Cadenes i per Gemma Pascual. La convocatòria va aconseguir omplir el saló d’actes de gom a gom. A més, les explicacions i aclariments de les dues conferenciants animà un públic, d’entrada, entregat. Una vesprada fusteriana per tots els costats.