Skip to main content
Activitats de turisme i patrimoniActivitats socioculturalsFormacions i xerrades

POT SER LLÍRIA UNA CIUTAT DE TURISME CULTURAL? Xerrada de Joan Vicent Candel.

By 3 de gener de 2023abril 24th, 2023No Comments

JOAN VI CANDEL ENS IL•LUSTRA EN AQUESTA XERRADA DE LES QUALITATS A POSAR EN VALOR PER ACONSEGUIR QUE LA NOSTRA CAPITAL DE COMARCA SIGA UN REFERENT TURISTICO CULTURAL.

El dimecres 14 de desembre es va celebrar a l’Aula de la Ciutadania de Llíria, una conferència on Joan Vi Candel ens explicà com desenvolupar el turisme cultural partint de la posada en valor d’allò que diferencia i identifica una ciutat davant la seua ciutadania, que serà element capdal de difusió i promoció quan arriben les i els visitants. Candel plantejà la convivència fluïda entre el turisme i la vida quotidiana de les persones autòctones com un important element de consolidació d’una ciutat turístico cultural. La seua proposta  fou la de realitzar un treball planificat prèviament i sistematitzat per a què progressivament s’aborden i desenvolupen els objectius plantejats per aconseguir-ho.

Tal com ho va transmetre, Llíria reuneix totes les qualitats per ser un potent espai turistico cultural. Espais, paratges, història, música, tradicions.  Llíria ho té tot.