Skip to main content
Activitats de turisme i patrimoniEixides

RUTA ETNOBOTÀNICA I D’OFICIS PERDUTS D’ARAS DE LOS ALMOS per Manuel Sànchez Vidagany

By 27 de març de 2023abril 24th, 2023No Comments

RUTA GUIADA PER MANUEL SÀNCHEZ VIDAGANY SEGUINT L'ITINERARI QUE L'AJUNTAMENT D'ARAS A SENYALITZAT I QUE ENS PORTA A VISITAR PLANTES DE LA ZONA I ALGUNS OFICIS PERDUTS, COM EL DE TREBALLAR LA CALÇ.

La ruta guiada de Manuel Sanchez per Aras de los Olmos, va ser realitzada el diumenge 26 de febrer. Fou un itinerari relativament curt però ben il·lustrat respecte a algunes de les plantes que es troben al llarg del recorregut i, també, d’algunes activitats que a hores d’ara estan paralitzades, sense continuïtat, per la mancança de rendibilitat, com fer calç o aprofitar la resina dels arbres.

Queda clar que hi ha molt de treball per fer per les autoritats polítiques per tal de mantenir activitats que permeten la supervivència dels pobles d’interior. Esperem que vagen prenent nota i portant endavant iniciatives.