Skip to main content
Activitats de participació en projectes comarcalsExposicions

1ª Exposició “PATRIMONI CONTRA LES CORDES DEL CAMP DE TÚRIA” de l’IDECO Camp de Túria a GÀTOVA.

By 4 d'abril de 2023abril 24th, 2023No Comments

L’1 de març s’inicià a GÀTOVA, amb la presència de l’alcalde, de representants del CEL de Gatova i una bona quantitat de públic, la série de presentacions de l’exposició itinerant PATRIMONI CONTRA LES CORDES DEL CAMP DE TÚRIA que s’ha elaborat per l’Institut d’Estudis Comarcals del Camp de Túria amb la col·laboració indispensable dels Centres d’Estudis Locals de la nostra comarca i algunes associacions culturals, així com de la Federació d’Instituts d’Estudis Comarcals del País Valencià, què és qui la finançat en la seua major part.

Aquesta exposició pretén donar visibilitat a eixa part del patrimoni, tant material com immaterial, que per diverses raons està en perill i tractar de concienciar a les autoritats competents en la matèria i als propietaris particulars de la necessitat de trobar vies que aseguren el seu futur.

Es va deixar clar que l’exposició no pretén ser una crítica als diferents ajuntaments i/o propietaris per no haver mantingut aquest bé patrimonial en el millor estat possible, sinò una forma de posar en valor eixe patrimoni i que això ajude a coordinar accions que el mantinguen viu de cara al futur.