Skip to main content
Activitats de participació en projectes comarcalsActivitats de turisme i patrimoniAgendaExposicions

Exposició “PATRIMONI CONTRA LES CORDES DEL CAMP DE TÚRIA” de l’IDECO Camp de Túria a LAPOBLA DE VALLBONA.

By 17 d'abril de 2023desembre 26th, 2023No Comments

El 15 de març es va inaugurar A la ‘CASA GRAN de LA POBLA DE VALLBONA, l’exposició itinerant PATRIMONI CONTRA LES CORDES DEL CAMP DE TÚRIA amb la presència de membres del CEL de la Pobla de Vallbona com Josep Jorge i Jesús Tortajada, entre altres, que van col·laborar en l’organització i selecció  del patrimoni que figura en el panell centrat en La Pobla de Vallbona, que es troba en perill de desaparició si no s’actua sobre ells, com són el Mas Nou i el Mas de Tous.

L’acte fou presidit, a més a més, de la nostra presidenta, Xelo Tomàs, per la regidora Beatriu Palmero i el propi alcalde, Josep Vicent Garcia, els quals van explicar quina és la situació en la qual es troben els bens exposats. Els dos coincidien en el mal estat d’aquests masos i en la dificultat d’aconseguir la propietat o la manera d’accedir a la seua restauració. Però van deixar prou clar que no anaven a desistir en aquest objectiu.

Esperem que el resultat siga positiu i es puga, en un temps raonable, actuar sobre ells.