Skip to main content
ActivitatsPresentacions de llibres

Presentació del llibre “LA NOVA MESTRA” de Carme Cardona Bartual a RIBA-ROJA DE TÚRIA.

By 17 d'abril de 2023novembre 28th, 2023No Comments

El Dimcres 22 de març, a l’Espai de la Dona de Riba-roja de Túria, l’associació Dones de la Mediterrània amb la nostra col·laboració i la de l’Ajuntament, es va presentar el llibre escrit per la nostra companya, Carme Cardona Bartual. Aquest acte va comptar amb una bona acollida  i fou presentat per Núria Sendra, en representació d’Edicions Bullent, que és l’editorial que l’ha publicat.

La nova mestra és una novel·la guanyadora del premi Soler i Estruch i narra la història d’una mestra jove d’una població rural que s’endinsa en una obsesió que, poc a poc, s’apodera d’ella i la transporta a un món infernal on passa de tot i acaba amb un final ben negre.