Skip to main content
Activitats de recerca, investigació i difusióLlibresPublicacions

Presentació del llibre-recull documental “L’ELIANA: DEL PARE CARRANÇA A LA DESAMORTITZACIÓ DE MENDIZÁBAL” de Joan Bell-lloc amb la col·laboració de Vicent Rubio a LA POBLA DE VALLBONA

By 17 d'abril de 2023abril 24th, 2023No Comments

PRESENTACIÓ DEL TREBALL D'INVESTIGACIÓ PUBLICAT PER LAJUNTAMENT DE L'ELIANA I REALITZAT PER JOAN BELL-LLOC AMB LA COL·LABORACIÓ DE VICENT RUBIO, CRONISTA OFICIAL DE L'ELIANA, AL VOLTANT DE L'EVOLUCIÓ DE L'ELIANA EN AQUEST PERÍODE, ALESHORES, PART DE LA POBLA DE VALLBONA.

El divendres 24 de març, en el saló d’Actes de la Casa Gran de la Pobla de Vallbona, es va presentar-se el llibre que recull el treball realizat per Joan Bell-lloc, amb la col·laboració de Vicent Rubio, cronista oficial de l’Eliana, i que ha estat editat per l’Ajuntament de l’Eliana, al voltant de la història de la població de l’Eliana en aquest període en el qual era una part de la Pobla de Vallbona.

Aquest acte organitzat per l’IDECO va comptar amb la col·laboració dels dos CELs, el de La Pobla de Vallbona i el de l’Eliana que van participar activament tant en la preparació com el desenvolupament de l’acte que va convocar un públic molt interessat en els esdeveniments d’aquells moments.

Si a alguna persona li interessa aquesta publicació s’haurà de dirigir a l’Ajuntament de l’Eliana, perquè és, a hores d’ara, no solament l’editor, sinò el dipositari dels exemplars que puguen quedar encara.