Skip to main content
ActivitatsPresentacions de llibres

“LA NOVA MESTRA” de Carme Cardona Bartual viatja durant maig i juny pel Camp de Túria.

By 6 de juliol de 2023novembre 28th, 2023No Comments

La demanda de conèixer el llibre de “La Nova Mestra” ha fet que aquesta primavera se l’haja presentat en diversos llocs del Camp de Túria. El Divendres 19 de maig al Casal Jaume I de Llíria, el dissabte 10 de juny a l’Ateneu de Bétera i el divendres 16 de juny a la seu de l’Associació 9 d’octubre de Vilamarxant. Un circuit de presentacions intens i il·lusionant perquè en tots els llocs s’ha posat en valor la novel·la, el seu argument i la manera de desenvolupar-lo i tot, amb gran participació de públic.

Com ja hem informat anteriorment, La nova mestra és una novel·la guanyadora del premi Soler i Estruch i narra la història d’una mestra jove d’una població rural que cau en una obsesió que, poc a poc, s’apodera d’ella i la transporta a un món infernal on passa de tot i acaba amb un final ben negre.

Una història molt interessant que cal llegir. No us la podeu perdre.