Skip to main content
Actes CommemoratiusEstudis, premis i beques

ENTREGA DEL PREMI VICENT VENTURA 2022 DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA A JOSEP MARIA JORDÁN I GALDUF.

By 24 de desembre de 2022abril 24th, 2023No Comments

RECONEIXEMENT DE LA TASCA DE JOSEP MARIA JORDAN I GALDUF, TANT EN LA UNIVERSITAT COM EN LA DINAMITZACIÓ I CONCIENCIACIÓ DE LA SOCIETAT EN LA QUAL LI HA TOCAT VIURE.

El 2 de desembre, a Ca la Vila de Llíria, tingué lloc l’acte commemoratiu de l’entrega del PREMI VICENT VENTURA de la Universitat de València al nostre company Josep Maria Jordán i Galduf per homenatjar la seua trajectòria com a investigador, docent i activista de referència per la consecució d’una comarca i un país digne.

Amb la presència de l’alcalde de Llíria, la nostra presidenta, l’escriptor Alfons Cervera i una representant de la Universitat de València, tots ells acompanyats per un nombrós públic coneixedor de la valuosa tasca de Josep Maria, es posà en valor la figura del premiat per totes les persones de la taula i el públic en general. Una vesprada emotiva al temps que solidària.

 

Una publicació atractiva i il·luminadora que cal llegir.