Skip to main content
ExposicionsFormacions i xerradesJornades, trobades i fires

XIII SETMANA DE LES LLETRES VALENCIANES. ANY FUSTER A L’ELIANA. ORGANITZAT PEL CENTRE D’ESTUDIS LOCALS DE L’ELIANA.

By 24 de desembre de 2022abril 24th, 2023No Comments

ACTE DE TANCAMENT DE LA SETMANA DE LES LLETRES VALENCIANES DE L'ELIANA DEDICAT A JOAN FUSTER.

El 24 de novembre, aL Saló d’Actes de l’escola de Formació de Persones Adultes de l’Eliana es va concloure l’any Fuster organitzat pel CEL de L’Eliana amb la col·laboració de l’IDECO Camp de Túria, de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua,  de la Plataforma per la llengua i de l’Ajuntament.

A l’acte, que tancava la setmana de les lletres valencianes, va assistir una gran quatitat de públic entre el qual estava una representació de l’IDECO i va a consistir en una xerrada impartida per l’escriptor Xavier Serra titulada: “FUSTER DESTINAT (SOBRETOT) A VALENCIANS”. Xerrada en la qual es feu un xicotet repàs del contingut i valors del llegat fusterià i una visita a l’exposició: “JOAN FUSTER UNA VIDA IL·LUSTRADA”.