Skip to main content
Actes CommemoratiusActivitats socioculturalsAdhesions reivindicatives

INAUGURACIÓ DEL MONOLIT A PERSONES MORTES I DESAPAREGUDES DE GÀTOVA DURANT LA GUERRA DEL 1936 AL 1939 .

By 2 de gener de 2023abril 24th, 2023No Comments

ACTE AMB FAMILIARS I PÚBLIC EN GENERAL CELEBRAT EN EL CEMENTERI DE GÀTOVA ON S'HA INSTAL•LAT UN MONOLIT AMB ELS NOMS DE TOTES LES PERSONES MORTES.

El 17 Dissabte de desembre, a Gàtova, s’ha homenatjat a les persones mortes I desaparegudes Durant la Guerra civil del 1936 al 1939.

Després d’un treball intens de recopilació de morts I desapareguts, aquesta llista ha servit per donar forma i contingut al monolit que els posa nom i que s’ha inaugurat amb paraules de l’alcalde i del cronista oficial de la vila.

Després de les intervencions de l’alcalde i el cronista, les families van dipositar una flor, per demostrar El seu record i estima. L’acte fou tancat per la banda municipal interpretant l’himne de Gàtova.

Fou un acte molt emotiu celebrat en El cementeri municipal i, com bé representa l’escultura que Corona El monolit, el missatge fou que cal instar a què la discrepancies d’idees i/o projectes, no acabe en baralles, sinò en enteniment I concòrdia.