Skip to main content

LA NIT DE SANT, L'IDECO I EL CASAL JAUME I DE LLÍRIA, CONVOCAREN UNA VESPRADA-NIT DE FESTA I GERMANDAT AL PARC DE LA BOMBILLA DE LLÍRIA. MANUEL SANCHEZ VIDAGANY VA IL·LUSTRAR QUÈ ERA AIXÒ DE LES PLANTES SANTJOANERES, LES SEUES VIRTUTS I, DESPRÉS, SOPAR DE PA I PORTA AMB MÚSICA FESTIVA.

La Nit de Sant Joan, el 23 de juny, l’IDECO junt a la gent del Casal jaume I, de Llíria, van convocar al poble a passar una vesprada de descoberta de les propietats d’algunes plantes, les denominades santjoaneres, que Manuel Sànchez Vidagany, coneix tan bé i que va mostrar en la seua xerrada als peus de l’escenari del parc Silvestre d’Edeta o de la Bombilla, que és com es coneix popularment.

Aprofitant que l’espai és tan acollidor, també es va convocar a un sopar de pa i porta a la gent que, voluntàriament, decidí apuntar-se i es van muntar taules per al públic participant. En acabar el sopar, la festa no podia faltar, així que un quartet musical va entretindre al personal amb cançons i temes populars per passar una nit especial. No férem fogueres, però férem festa.

Una nit màgica.