Skip to main content
Activitats de participació en projectes comarcalsJornades, trobades i fires

TROBADA D’ESCOLES DE CANT D’ESTIL A L’ATENEU DE BÉTERA.

By 7 de juliol de 2023No Comments

EL 4 DE JUNY TÉ LLOC A BÉTERA, AMB LA COL·LABORACIÓ DE L'ATENEU I L'IDECO, LA PRIMERA TROBADA D'ESCOLES DE CANT D'ESTIL CELEBRADA AL CAMP DE TÚRIA.

el 4 de Juny, a la població de Bétera, va tenir lloc la Trobada d’Escoles de Cant d’Estil on participaren, a més de l’escola de l’Ateneu, la de L’Ateneu de la Primitiva o Clarí, de Llíria, dirigida per Teresa Segarra.

El punt de trobada i inici de la cantada pels carrers fou al pati de  la Casa Nebot. Una vegada totes les escoles participants arribaren, es feu una primera cantada de valencianes i albaes i s’inicià el recorregut pels carrers de Bétera, que s’aturà entre altres llocs, a la porta del castell, on es feu una altra cantada i, després a la porta de l’Ateneu, on es feu la cantada final i on, fins i tot, cantaren algunes de les mestres.

Albaes, Valencianes per la de l’ú, valencianes de l’ú i dos i de l’ú i dotze, ben versades, ompliren d’alegria i emoció el matí. Finalment es feu un dinaret en la plaça del Mercat i es va gaudir de la bona companyia que havia convocat l’acte.

Un matí molt musical.